MUŞ / VARTO - Karameşe İlkokulu

Resim Yarışmasında İlk Üç Karameşe'den!

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü üzerine düzenlenen resim yarışmasında Varto'da ilk üç Karameşe'den!

Birinci 4/A sınıfından Hidanur KAR, ikinci 4/A sınıfından Muhammed Kerim ÖZTÜRK, ve üçüncü yine 4/A sınıfından Adem ÖZGÜL olmuştur. Öğrencilerimiz ödüllerini Varto Kültür Merkezinde düzenlenen törenle aldılar. Başarılarınızın devamını dileriz! Sizlerle gurur duyuyoruz.

19-03-2024Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günüyle ilgili resim yarışmasındaVartonun ilk üçü KarameşedenÇanakkale Şehitlerimizi Anma Günüyle ilgili resim yarışmasında 4. Sınıf Öğrencimiz Hidanur KAR Varto birincisi olmuştur.Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günüyle ilgili resim yarışmasında 4. Sınıf Öğrencimiz Muhammed Kerim ÖZTÜRK Varto ikincisi olmuştur.Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günüyle ilgili resim yarışmasında 4. Sınıf Öğrencimiz Adem ÖZGÜL Varto üçüncüsü olmuştur.

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 12:10 - Görüntülenme: 44